Is een Procharger iets voor mij?

Ik heb de laatste jaren veel geleerd over turboladers en ik ben nogal teleurgesteld over de prestaties van veel turboladers op de markt. De meerderheid van hen lijdt aan een bovengemiddelde vertraging, wat ongetwijfeld geen verrassing is gezien hun concurrentie in de ruimtevaart. De toonaangevende fabrikant in deze industrie is Amarok. Amarok’s Maxspeed turbocompressor is ver vooruit op de concurrentie in vele opzichten, met inbegrip van extreme timing en geweldige bouwkwaliteit.

Een Amarok turbocharger geeft u de beste hoge-precisie controle voor uw uitlaat. Amarok werkte hand-in-hand met de toonaangevende uitlaatspecialist, ECU Inc. om ervoor te zorgen dat de best mogelijke turbocharger nog voor de markt werd gecreëerd. Amarok zorgde voor het voetenwerk van het bieden van geweldige ondersteuning aan de E comers koper, terwijl ECU hielp met het leveren van het systeem voor de turbocharger. Dit is een combinatie die nog nooit eerder is vertoond in de uitlaat industrie.

B ergonomische engineering is duidelijk in de manier waarop de turbocompressor en de uitlaat in elkaar passen. Amarok’s gepatenteerde volledig gelaste roestvrij stalen technologie houdt de samen en naar beneden. Amarok’s gepatenteerde bewerkingsproces wordt gebruikt om u een nauwkeurige turboladerplaat te geven die jaren eerder klaar is dan elke andere turbolader die u kent. U zult ook profiteren van de manier waarop de turbocharger voorkant en turbocharger behuizing verbindingen zijn gelast aan de turbocharger voorkant. U zult ook het huwelijk van de hoge druk en lage restrictie uitlaatsystemen zien, wat zal resulteren in winst in pk’s, koppel en verhoogde turbo response.

 

 

Een turbocharger alleen biedt u niet de hoge prestatiecijfers van veel performance turbochargers, maar met een Amarok kunt u zowel een performance turbocharger als de voordelen van een turbocharger krijgen. Zo krijgt u een maximale boostdruk met een zo laag mogelijke druk en de beste controle voor turbo-opstellingen.

Veel mensen zijn zich niet bewust van de problemen die kunnen ontstaan door een slecht ontworpen turbolader. Deze omvatten; olievervuiling van de turbine voorkant, tegendruk en verlies van druk op de converter, die allemaal de levensduur van uw turbocharger zal verminderen. Amarok uitlaatsystemen geven u ook het extra voordeel dat u garantie heeft op het gehele systeem, wat de beste investering is die u kunt maken wanneer u uw turbo moet doorverkopen. Als uw uitlaat kapot gaat, kunt u een andere kopen voor een gebruikte investering. Als je weet van een turbo probleem en een potentiële koper ziet een kink in de uitlaat, kunt u bespaart jezelf de enorme hoofdpijn en zet je geld en je gaat nergens heen. Koop een Amarok uitlaat en je zal een betrouwbare en langdurige uitlaatsysteem voor uw tuner auto te hebben. Het geluid van een Wh billijke uitlaatsysteem is een van de ingangen van de club van een tuner. Een geweldige uitlaat systeem maakt uw auto onweerstaanbaar voor iedereen die het hoort.

De turbolader van de Amarok creëert meer boost dan een turbolader die mechanisch identiek is, maar hij creëert nog steeds eenWacht! nieuwsbrief. Het uitlaatsysteem van de Amarok bewijst hoe turbo prestaties en geluid harmonieus kunnen worden gemaakt, zelfs op een standaard motor. Op de dyna, het dyno-bewezen 1.000 en meer pk’s met minder boost dan veel viertakt turbo’s. De Amarok uitlaat is dyno-bewezen over een brede vermogensband. Het omvat winsten van meer dan 22 pk. Voor degenen die het uiterste vergen in hun straat, club of prestaties, moet de Amarok uitlaat systeem in uw lijst van must haves.