Bergachtig District SLC

Het bergachtige district van SLC ligt ten zuiden van de stad Las Vegas, Nevada, geheel in National Forest land. Dit is een belangrijk gebied voor recreatie en wildbeheer, en als zodanig bevat het elementen van verschillende andere openbare gebieden binnen de Mt. Charleston en Mt.Charleston (39), Mount Rose (46), en Union (44) Mountain ranges. Dit recreatiegebied wordt, samen met het aangrenzende Union Trails Recreation Area, beheerd door de National Forest Service.

Mount Charleston Trail

De Mount Charleston Trail doorkruist de Mt. Charleston Range en is gelegen bij de Westgate Shelter and Conservation Area. Dit adembenemende pad doorkruist de bergen en is de tocht waard voor kilometers van ongelooflijke landschappen. Deze route heeft extreme hoogteverschillen, met als hoogste punt een hoogte van 6, Heb 1,xe 5, waar aculoulflores. Ten oosten van Mt.Charleston, ongeveer 11 mijl van de schuilplaats, is de Mt. Whitney Trail.

Mt. Whitney Trail

Dit adembenemende pad ligt in de meest westelijke staat van Californië. Op 14, afore the shelter and Conservation area, ligt het naast het Mt. Whitney National Volcanic Monument. Deze trail biedt verbazingwekkende uitzichten op de bovenwindse vulkaankrater. Controleer op blauw vuurkruid en wintergreen links voordat u aankomt bij het bezoekerscentrum. Er is een vooraf uitgestippelde route die u kunt gebruiken om naar het pad te gaan; kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de Snow Lodge in het bezoekerscentrum.

Union County

Union County ligt 12 mijl ten zuidoosten van Las Vegas en is afgelegener dan het gebied rond Mt.Charleston. Dit is de perfecte plaats om bergpaden op grote hoogte te verkennen. Er zijn verschillende recreatiegebieden die populair zijn bij wandelaars, waaronder de beklimmer Mt.McCallux. Dit pad is 16 mijl lang en neemt twee tot drie uur in beslag.

Regenboog Brug

Deze indrukwekkende waterweg is een van de vele bruggen die in het bovenste deel van Union County liggen. De Rainbow Bridge overspant de kreek en is in het midden slechts één meter breed. De brug steekt 69 voet boven de Nevada hemel uit. De plaats is overdag geopend en is een zeer populaire toeristische attractie.

 

 

1990 BU Moeder van de Rockies Trail

Deze adembenemende wandeling is 19 mijl lang en duurt 9 uur om te voltooien. Het steile pad slingert door de verbazingwekkende bergen en kronkelt rond Mt. Whitney. De gehele wandeling vindt plaats in alpine omstandigheden, dus voorzichtige trekking is aanbevolen. Dichtbij de top daalt de hoogte nog eens 1500 voet.

1991 MT Mt. Whitney

Deze inspannende out-and-back trail nabij de voet van Mt. Whitney is 17 mijl lang en neemt 7-8 uur in beslag. Deze tocht vindt geheel in de wildernis plaats, met onderweg kampeerplaatsen. Het is een moeilijke wandeling, met een paar steile stukken. Het terrein ligt in alpine omstandigheden en staat bekend om af en toe harde wind.

2000 MT De gebroken arm

Deze inspannende point-to-point trail in de buurt van het stadje Unionville laat het beste zien van oostelijk Colorado. De hele route is een combinatie van weiden en bossen, en het unieke karakter van het gebied is een attractie op zich. Dit gebied is zowel primitief als goed begaanbaar, en biedt een verscheidenheid aan wilde bloemen en bosdieren.

2000 MT Het Obsidiaanpad

Deze zeer inspannende point-to-point trail in de buurt van het stadje Unionville laat het beste zien van oostelijk Colorado. De hele route is een combinatie van weiden en bossen, en het unieke karakter van het gebied is een attractie op zich. Het is al tientallen jaren een trekpleister voor kunstenaars.

2000 MT De Ramapo-Valdez route

Deze inspannende point-to-point trail in de buurt van het stadje Ramapo laat het beste zien van oostelijk Colorado. De hele route is een combinatie van weiden en bossen, en het unieke karakter van het gebied is een attractie op zich. Het is al tientallen jaren een trekpleister voor kunstenaars.

Ik hoop dat dit artikel u inspireert om vaker naar buiten te gaan en samen met vrienden en familie te genieten van de uitdaging van het buitenleven.